ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΓΛΩΣΣΑ

Εταιρεία

 

Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 2000. Οι κύριες δραστηριότητές μας είναι η εμπορία σκαφών, εξωλέμβιων και εσω-εξωλέμβιων, καθώς και μεταχειρισμένων, τρέιλερ και ναυτιλιακών εξοπλισμών, το service σκαφών και το parking σκαφών.

Ακολουθώντας μία ανοδική πορεία όλα αυτά τα χρόνια, δημιουργήσαμε μια από τις μεγαλύτερες μονάδες στον χώρο των σκαφών θαλάσσης στη Λευκάδα. Στα χρόνια λειτουργίας μας καταφέραμε να εξαπλωθούμε στο χώρο των σκαφών και να γίνουμε γνωστοί για την αξιοπιστία μας, την συνέπεια μας, την εξυπηρέτηση και την άψογη υποστήριξη που προσφέρουμε στο πελάτη πριν και μετά την αγορά των προϊόντων μας.

Κύριο μέλημα μας αποτελεί η μέγιστη ικανοποίηση του πελάτη, για το λόγω αυτό διαθέτουμε τα πιο σύγχρονα μηχανήματα καθώς και έμπειρο εξειδικευμένο προσωπικό που συνεχώς ενημερώνεται και εκπαιδεύεται στα νέα μοντέλα .

Στους ιδιόκτητους χώρους μας, προσφέρουμε την φύλαξη και αποθήκευση του σκάφους σας αναλαμβάνοντας παράλληλα τον καθαρισμό και την συντήρησή του καθ’ όλη την διάρκεια παραμονής του στο parking μας.

Αντιπροσωπεύουμε εξωλέμβιες και εσω-εξωλέμβιες μηχανές όλων των τύπων καθώς και πλήρη γκάμα ανταλλακτικών, εξαρτημάτων και αξεσουάρ.

Αναλαμβάνουμε την πώληση του σκάφους σας καθώς και την ανέλκυση και καθέλκυση των σκαφών σας, εφόσον αυτό μας ζητηθεί.

Επισκεφτείτε μας και ενημερωθείτε για όλες τις υπηρεσίες μας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή ερώτηση έχετε. Είμαστε πάντα κοντά σας, 14 ώρες ημερησίως, διαθέσιμοι και πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε!